Joop Steenkamp

Joop heeft werkervaring bij bureaus als SeARCH, Korth Tielens, DeZwarteHond en LIAG. De technische uitwerking en het proces zijn daarbij zijn specialiteit. Joop zijn interesses liggen bij hergebruik en maatschappelijk vastgoed. Zijn doel is altijd om de gebruikerswens optimaal tot zijn recht te laten komen in een ontwerp. Joop kan binnen het krachtenveld van de gebruikerswensen, de technische mogelijkheden, de wettelijke randvoorwaarden en het budget iets neerzetten dat voor alle betrokkenen betekenis heeft.

Wouter Oostendorp

Wouter is mede auteur van ‘Architecture in Limbo’, Amsterdam NL en ‘Interpreting Modernism, Journeys’, CCA Montréal CA. Na te hebben gewerkt bij Architectenbureau Paul de Ruiter, MVRDV, L I A G en Baumschlager Eberle Hongkong is Wouter medeoprichter van Studio O×L. Wouter houdt zich bezig met onderzoek en het ontwikkelen van ontwerpconcepten voor de gebouwde omgeving. In die rol gaf hij ook les in het stedenbouwsemester van de TU Delft.

Martijn Sterk

Martijn is en enthousiaste ontwerper die graag ruimtelijke vraagstukken omzet in een ontwerpconcept. Hij stelt de gebruiker centraal en heeft hij veel aandacht voor detail en voor de maatschappelijke context. Met zijn afstudeerproject ‘de buurtfabriek’ benadrukt hij dat iedere opgave haar eigen benadering verdient. Naast Studio-OxL geeft Martijn les aan de TU Delft waar hij studenten leer omgaan met ontwerp software.